Sydänsairaalan yleisöluennolta tietoa sepelvaltimotaudista ja sydäninfarktin jälkeisestä liikunnasta

Tervetuloa Sydänsairaalan yleisöluennolle, jossa asiantuntijat kertovat Suomen kansansairauden, sepelvaltimotaudin, yleisimmistä oireista ja hoidosta sekä liikunnasta ja urheilusta sydänkohtauksen jälkeen.

Sydänsairaalan yleisöluento: Sepelvaltimotauti ja sydäninfarktin jälkeinen liikunta

Aika: Maanantaina 4.6.2018 klo 17-19
Paikka: Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, Helsinki

Asiantuntijoina
Juha Heikkilä, kardiologian erikoislääkäri, Helsingin Sydänsairaala – Sepelvaltimotaudin hoito
Kirsi Korpi, kardiologian erikoislääkäri, Sydänsairaala – Sydäninfarktin jälkeinen liikunta ja urheilu

Tilaisuuteen mahtuu 200 ensimmäistä tulijaa. Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.

Luennon Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

Saapuminen
Clarion Hotel Helsinki on Jätkäsaaressa lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta. Raitiovaunut nro 6T, 7 ja 9 pysähtyvät suoraan hotellin edessä. Ruoholahden metroasemalta kävelymatka. Hotellin yhteydessä maksullinen pysäköintimahdollisuus.