Potilashotelli

Potilashotelli palvelee Sydänsairaalan asiakkaita

Norlandia Tampere potilashotelli sijaitsee Sydänsairaalan Tampereen sairaalan välittömässä läheisyydessä ja on turvallinen vaihtoehto asiakkaalle, jonka ei hoitotoimenpiteen vuoksi ole välttämätöntä yöpyä sairaalassa. Myös läheisillä on mahdollisuus yöpyä Potilashotellissa.

Voitte halutessanne saapua jo toimenpidettä edeltävänä päivänä, majoittua mukavasti potilashotellissa ja mennä sieltä aamulla suoraan toimenpiteeseen. Potilashotellin viihtyisä ja rauhallinen ympäristö on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun tilasi ei edellytä sairaalassa olemista, mutta Sinua halutaan pitää jonkin aikaa tarkkailussa tai käyt lääkärin kontrollissa.

Yövy turvallisesti potilashotellissa

Sydänsairaalan ja potilashotellin yhteistyö käsittää mm. potilashotellimajoituksen liittämisen sellaisiin tavanomaisiin hoitotoimenpiteisiin, joissa yöpyminen sairaalassa voidaan turvallisesti korvata potilashotelliyöpymisellä (esim. kauempaa eteisvärinän katetriablaatiohoitoon tulevan potilaan esitutkimusten jälkeinen ja varsinaista toimenpidettä edeltävä yöpyminen).

Julkisena potilaana maksat vain asiakasmaksun

Julkisen sektorin lähetteellä hoitotoimenpiteeseen saapuessasi Sydänsairaala varaa ja järjestää kyseessä olevaan hoitojaksoon mahdollisesti kuuluvan potilashotellimajoituksen. Tällöin asiakas maksaa yöpymisestä vain lähettävän kunnan tai kuntayhtymän kulloinkin voimassaolevan mukaisen asiakasmaksun, joka on sama riippumatta siitä, yöpyykö asiakas sairaalan osastolla tai potilashotellissa.

Myös asiakkaan läheinen voi halutessaan yöpyä potilaan kanssa samassa huoneessa. Huoneet voidaan yhdistää väliovella perhehuoneiksi. Potilashotelli veloittaa asiakkaan kanssa samassa huoneessa yöpyvältä omaiselta kulloinkin voimassaolevan hinnastonsa mukaisen lisämaksun.

Kattava hotellipaketti

Sydänsairaalan asiakkaille on hotellissa huonekiintiö, joka takaa huoneiden saatavuuden kaikkina vuodenaikoina. Kysy rohkeasti lisää, niin laadimme sinulle ja läheisillesi sopivan tarjouksen hoitoosi yhdistetystä hotellipaketista, joka sisältää:

  • Tarvittavat yöpymiset hotellissa sinulle ja läheisillesi
  • Kaikki ateriat (aamiainen, lounas, päiväkahvi, illallinen, iltapala)
  • Hälytysjärjestelmän huoneeseesi (tarvittaessa)
  • Sairaanhoitajapalvelut 24/7 (tarvittaessa).

Hotelli palvelee ensisijaisesti potilasasiakkaita ja heidän läheisiään, mutta on avoinna myös muille asiakkaille. Voit tutustua potilashotellin toimintaan tarkemmin täältä.