Suomeksi  •  På svenska  •  In English  •  По-русски

POTILASTARINASI?

Päähenkilöksi dokumenttielokuvaan?

10.10.2017

Elokuvaohjaaja Joonas Berghäll etsii sepelvaltimotautia sairastavia miehiä.

"Etsin seuraavaan dokumenttielokuvaani päähenkilöksi suomalaismiestä, joka kärsii sepelvaltimotaudista.

Sekä Suomessa että kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla kiertäneen, vuonna 2010 ilmestyneen Miesten vuoro -elokuvan tavoin tuleva dokumenttielokuvani jatkaa saman aihepiirin parissa paneutuen siihen, millaista on olla mies nykypäivän suomalaisessa yhteiskunnassa.
Elokuvassa tarkastellaan myötätunnolla päähenkilöitä kohtaan, miten hyvinvointiin, terveyteen ja tasa-arvoon liittyvät kysymykset ilmenevät ja näkyvät juuri miesten arjessa.

Miesten vuoro -elokuvan tapaan uudessa dokumenttielokuvassa halutaan tuoda julki sellaisia miesten kokemuksia, joista ei ole välttämättä ollut mahdollista puhua avoimesti ääneen. Elokuvassa pyritään käsittelemään aihepiiriä välittäen, monitasoisesti sekä kaikkia osapuolia kunnioittaen.

Jos kiinnostuit, kirjoita tarinasi vapaamuotoisesti sähköpostitse
osoitteeseen: joonas@oktober.fi . Sekä lyhyet, että pitkät tarinat ovat tervetulleita."

Sydänsairaalan videot

Näin pääset hoitoon Sydänsairaalaan - Tussitaikurit