Yhteystiedot

Tampereen Sydänsairaalan yhteystiedot

Tays Sydänsairaala sijaitsee Tampereen yliopistollisen sairaalan alueella (N-rakennus).

Käyntiosoite: Ensitie 4, 33520 Tampere.

Vaihde: (03) 311 716

 

Yksityisvastaanoton ajanvaraus

Ajanvaraus Tampereen yksityisvastaanotolle ma-pe klo 8-18 puh. 050 573 6875

Sähköinen ajanvaraus:

Varaa aika

Saapuminen

  • Uuteen Sydänsairaalaan ajetaan Teiskontieltä Kuntokadun risteyksen kautta. Aja Teiskontieltä Kuntokadulle, aja Kuntokatua noin 150 metriä, mikä jälkeen käänny oikealle Ensitielle. Sydänsairaala on Ensitien ensimmäinen rakennus oikealla (kartta)
  • Ilmoittautuminen 1. kerros.
  • Ota mukaasi Kela-kortti.
  • Tulethan vastaanotolle ajoissa, noin 10 minuuttia ennen varattua aikaa.

Paikoitus ja saattoliikenne

  • Voit pysäköidä kadunvarsipaikoille tai pysäköintihalliin. Pysäköintihallin sisäänajo on heti Ensitielle käännyttäessä oikealla. Pysäköintihalli toimii katupysäköinnin periaatteeella. Hallissa ei ole puomeja ja maksu suoritetaan etukäteen. Pysäköintihallista pääset suoraan hissillä Sydänsairaalan vastaanottoaulaan.
  • Saattoliikenteen odotus- ja jättöpaikat sijaitsevat katutasossa ja parkkihallissa. Alueet ovat tarkoitettu vain lyhytaikaiseen pysäköintiin kuten läheisen saattamista tai noutamista varten. Katutasossa saattoliikenteelle merkitty alue sijaitsee Ensitiellä parkkihallin ajoliuskan jälkeen oikealla. Parkkihallissa alue sijaitsee aivan Sydänsairaalaan johtavan hissin vieressä.

Julkiset kulkuneuvot

  • Sydänsairaala sijaitsee hyvien julkisen liikenteen yhteyksien päässä ja Sydänsairaalaan pääsee useilla Tampereen joukkoliikenteen busseilla. Lähin pysäkki sijaitsee noin 100 metrin päässä (TAMK:n pysäkki ja TAYSin pysäkki).  Tarkista reitit ja aikataulut TKL:n reittioppaasta http://reittiopas.tampere.fi/

Posti- ja laskutusosoite

Tays Sydänkeskus Oy
PL 2000
33521 Tampere

Verkkolaskut: 003722980476 BAWCFI22
Y-tunnus 2298047-6

Puhelinvaihde

03 311 716

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sydansairaala.fi