Yleisöluentoja sydänterveydestä keväällä 2019

Sydänsairaalan yleisöluennot ovat maksuttomia tilaisuuksia, joissa saat tietoa sydämen terveydestä.

Yleisöluennot järjestetään yhteistyössä paikallisten sydänyhdistysten kanssa. Luennoilla Sydänsairaalan asiantuntija kertoo valitusta aiheesta ja kuulet myös paikallisen sydänyhdistyksen toiminnasta. Kaikille avoimissa tilaisuuksissa on kahvitarjoilu ja niihin on vapaa pääsy. Tervetuloa kuulemaan sydänterveydestä asiantuntijoiltamme!

Vantaa, Sydämen asialla -ilta: Sydämen vajaatoiminta

Keskiviikkona 6.3.2019 klo 17.30–19.30
Paikka: Tikkurilan lukio, Valkosenlähteentie 53
Luennoitsija: Ville Vanhala, kardiologi evl, Sydänsairaala

Tilaisuus avataan klo 17.30. Ensimmäinen luento klo 17.40 alkaen käsittelee uniapneaa. Sydänsairaalan Ville Vanhalan luento alkaa klo 18.40. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Vantaan Sydän ry:n kanssa.

Tuusula: Aorttaläppävikojen seuranta ja hoito

Keskiviikkona 13.3.2019 klo 18.00–19.00
Paikka: Tuusulan kunnantalon valtuustosali, Hyryläntie 16
Luennoitsija: Essi Ryödi, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri, Sydänsairaala

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Tuusulan Sydänyhdistyksen kanssa.

Helsinki: Sepelvaltimotauti ja sen ennaltaehkäisy

Maanantaina 18.3.2019 klo 17.00 alkaen
Paikka: Kampin palvelukeskus, Salomonkatu 21 B, 00100 Helsinki
Luennoitsija: Juha Heikkilä, lääketieteen lisensiaatti, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri, Helsingin Sydänsairaala

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Helsingin sydänyhdistyksen kanssa.

Lohja: Sydämen vajaatoiminta

Torstaina 28.3.2019 klo 13.00 (kahvitarjoilu ja seurakunnan ojelmaa klo 12 alkaen)
Paikka: Lohjan Seurakuntakeskus, Sibeliuksenkatu 2, 08100 Lohja

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lohjan seurakunnan Seniorifoorumin kanssa.

Kirkkonummi: Sydänfysioterapia

Keskiviikkona 8.5.2019 klo 13.00
Paikka: Veikkola, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin
Luennoitsija: Heidi Mahrberg, sydänfysioterapeutti, Tays Sydänsairaala

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Kirkkonummen-Siuntion sydänyhdistyksen kanssa.