array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Fysioterapeutti Hämeenlinnan Sydänsairaalaan

Tays Sydänsairaala on Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Meitä on yhteensä lähes 500.

Haemme sydänpotilaiden parissa työskentelevää fysioterapeuttia Hämeenlinnan Sydänsairaalaan.

Sydänsairaala toimii Kanta-Hämeen keskussairaalan tiloissa.

Palveluihimme kuuluvat poliklinikka, toimenpidesali, valvonta sekä 16-paikkainen vuodeosasto.

Vastaanottotoiminnan lisäksi Hämeenlinnan Sydänsairaalassa tehdään varjoainekuvauksia, pallolaajennuksia, rytminsiirtoja ja katetriablaatiohoitoja.

Fysioterapeuttina työskentelet osastolla ja poliklinikalla auttaen potilaita kuntoutumaan muun muassa sydäntapahtuman ja sydän- ja keuhkotoimenpiteen jälkeen. Toimit myös liikkumisen ja toimintakyvyn asiantuntijana sydänpotilaiden moniammatillisissa ensitietotilaisuuksissa.

Sydänsairaalassa teet potilaiden suorituskyvyn arviointia ja potilaan omaan tilanteeseen sopivan liikkumisen ohjausta sekä annat ohjausta potilaan omatoimiseen kuntoutumiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden, hoitohenkilöstön ja muiden erityistyöntekijöiden kanssa sekä kehität sydänpotilaiden fysioterapiatyötä Kanta-Hämeen alueella. Olet aktiivisesti mukana kehittämässä asiakaskokemusta ja palveluketjuja.

Odotamme sinulta

  • Aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja palveluasennetta
  • Kehittämishalua ja -kykyä
  • Vahvaa paineensietokykyä
  • Laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa ja riittävää työkokemusta

On eduksi, jos sinulla on

  • Kokemusta sydänpotilaiden fysioterapiasta ja fysioterapiatyön sisällön kehittämisestä
  • Osaamista sydänpotilaiden hoitoketjuista

Fysioterapeutin työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika on 6 kk. Tehtävässä noudatetaan Terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Sydänsairaala on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa joustavat työn tekemisen mahdollisuudet sekä mukavat, energiset ja rohkeat työkaverit.