array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

ICT-arkkitehti

Sydänsairaalan rakennus Taysin alueella.

Tays Sydänsairaala on Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Valkeakoskella, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Meitä on yhteensä lähes 700.

Haemme ICT-arkkitehtia Tampereelle.

Toimit Sydänsairaalan ICT-kokonaisarkkitehtuurin ajantasaisuudesta vastaavana asiantuntijana ICMT-tiimissämme. Osallistut Sydänsairaalan ICMT-ratkaisujen kehittämiseen, teknisten ratkaisujen ja IT-arkkitehtuurin suunnitteluun ja kuvaamiseen, sidosryhmäyhteistyöhön, muutoshallintaan ja järjestelmien ylläpitotoimiin. Vastaat yhdessä muun tiimin kanssa verkkoympäristöön, palvelimiin ja sovelluksiin liittyvien projektien hallinnasta.

Suurin osa ICMT-tiimin vastuulla olevista palveluista hankitaan ostopalveluna. Työtehtävissäsi tarvitset ymmärrystä terveydenhuollon järjestelmien vaatimustenmukaisuudesta, rajapintaratkaisuista, kriittisten järjestelmien jatkuvuuden turvaamisesta, käyttöönottoon ja päivityksiin liittyvistä erityistarpeista ja häiriönhallinnan protokollista.

Odotamme sinulta

  • Vankkaa ymmärrystä ja näkemystä erilaisista ICT-arkkitehtuuri- ja tietoliikenneratkaisuista, ml. konesali- ja pilvipalvelut
  • Kokemusta riskienhallinnasta ja häiriötilanteiden hallinnoinnista
  • Joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja ongelmanratkaisuun
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI, tekniikan lisensiaatti, insinööri ylempi AMK tai vastaava) ja näyttöjä onnistumisista edellisissä tehtävissäsi

On eduksi, mikäli sinulla on

  • Kokemusta terveydenhuollosta ja erityisesti sairaalasta toimintaympäristönä

Vakituisen työn lisäksi tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti hyväntuulisessa ja osaavassa työympäristössä. Meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, koeaika on 6 kk. Tehtävässä noudatetaan yleisten ehtojen osalta terveyspalvelualan työehtosopimusta. Kokonaispalkka määritellään työntekijän koulutuksen, kokemuksen ja osaamisen perusteella.