array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Kardiologian erikoislääkäri

Lääkäri sairaalan käytävällä

Tays Sydänsairaala on Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Jyväskylässä, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Meitä on yhteensä lähes 700.

Haemme kardiologian erikoislääkäriä Sydänsairaalaan Tampereelle.

Haluatko toimia monipuolisessa työssä modernissa sairaalassa? Tule mukaan innostuneeseen ja jatkuvasti kehittyvään Sydänsairaalaan kehittämään uudenlaista kardiologin tehtävänkuvaa.

Tarvittaessa koulutamme sinut tehtävääsi ja räätälöimme non-invasiivisesta työnkuvastasi monipuolisen ja joustavan toiveitasi kuunnellen.

Tehtäväsi voivat koostua oman kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi mukaan yhdistelmästä osasto- ja poliklinikkatyötä sekä etäkonsultaatiotoimintaa. Voit myös pitää yksityisvastaanottoa sairaalamme tiloissa. Halutessasi voit työskennellä osittain Sydänsairaalan muissa yksiköissä, kuten Hatanpäällä, Valkeakoskella tai Hämeenlinnassa.

Odotamme sinulta

  • Yleisten kelpoisuusvaatimusten (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä) lisäksi eduksi katsotaan kiinnostus yleiskardiologiaan ja halu kehittyä alan erikoisosaajaksi.

Sydänsairaala on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa joustavat työn tekemisen mahdollisuudet sekä mukavat, energiset ja rohkeat työkaverit.