array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Kardiologian osastonylilääkäri

Sydänsairaalan logo ulko-oven päällä

Tays Sydänsairaala on Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Jyväskylässä, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Yhteensä meitä on yli 700. Tavoitteemme on olla valituin, vaikuttavin ja vastuullisin sydänpotilaiden hoitopaikka Suomessa. Sen saavuttamiseksi on tärkeää, että olemme myös paras paikka tehdä työtä – yhdessä.

Haemme kardiologian osastonylilääkäriä Hämeenlinnaan.

Osastonylilääkärinä vastaat Hämeenlinnan Sydänsairaalan kardiologian poliklinikan toiminnasta ja poliklinikkatyöskentelystä. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös salityöskentelyyn. Tehtäväsi ovat räätälöitävissä oman kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Mahdollisuus on myös osa-aikaiseen työskentelyyn ja työskentelyyn muissa toimipisteissämme.

Hämeenlinnan Sydänsairaala toimii Kanta-Hämeen keskussairaalan tiloissa. Hämeenlinnassa on Sydänsairaalan toimenpidesali, poliklinikka, vuodeosasto ja sydänvalvonta. Hämeenlinnan Sydänsairaalassa tehdään varjoainekuvauksia, pallolaajennuksia, sydänkatetrisaatioita, tahdistinasennuksia ja rytmihäiriöiden ablaatiohoitoja.

Odotamme sinulta

  • Yleisten kelpoisuusvaatimusten täyttämistä (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä)
  • Hyviä työyhteisötaitoja
  • Kiinnostusta sydänpotilaiden hoidon ja hoitoprosessien kehittämiseen
  • Kiinnostusta toiminnan johtamiseen

Edellytämme voimassa olevaa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotesuojaa sekä 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä, jos olet oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai sinulla on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Tehtävässä noudatetaan Tays Sydänkeskus Oy:n lääkärien työehtoja koskevaa talokohtaista työehtosopimusta. Koeaika on 6 kk.

Sydänsairaala on kansainvälisestikin palkittu sydänhoidon edelläkävijä. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen ja turvallisuuteen. Tarjoamme mielekästä ja merkityksellistä työtä sekä mahdollisuuden kehittyä urapolullasi. Sydänsairaalalaisena saat käyttöösi myös monipuoliset työterveyshuollon palvelut ja kattavat työsuhde-edut.