array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Palvelusihteeri

Helsingin Sydänsairaalan aula

Sydänsairaala on Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Jyväskylässä, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Yhteensä meitä on lähes 700.

Haemme palvelusihteeriä kokoaikaiseen työhön Helsinkiin.

Helsingin Sydänsairaala sijaitsee Jätkäsaaressa. Teemme sydämen perustutkimuksia ja päivätoimenpiteitä, kuten sydämen varjoainekuvauksia, pallolaajennushoitoja, rytmivalvuri- ja tahdistinasennuksia sekä rytminsiirtoja. Koko hoitoketju sydänsairauksien diagnoosista kuntoutukseen tehdään Helsingin ja Tampereen Sydänsairaaloiden yhteistyönä.

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme palvelusihteeriä. Työ on asiakaspalvelutyötä, joka sisältää ajanvarauksia, neuvontaa, konekirjoitusta ja kassapalveluita. Tarjoamme palvelusihteerille mielenkiintoisia työtehtäviä ja oppimismahdollisuuksia osaavassa, hyväntuulisessa työyhteisössä.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta osastonsihteerin työstä ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta, voit olla myös opiskelija
  • Kokemusta saneluiden purkamisesta ja laskutuksesta
  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja palveluasennetta
  • Aktiivista työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

On eduksi, jos sinulla on

  • Sujuva ruotsin kielen taito

Palvelusihteerin työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Tehtävässä noudatetaan Terveyspalvelualan työehtosopimusta. Koeaika on 6 kk.