array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Sairaalahuoltaja/monipalveluammattilainen, sekä vakituisia että sijaisia

Sydänsairaala on sydänpotilaiden hoitoon erikoistunut sairaala, joka on tullut tunnetuksi sydänhoidon edelläkävijänä. Toimintamme ytimessä on sujuvan hoidon tekeminen asiakkaillemme. Toimimme Tampereella, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Meitä on yhteensä yli 500. Henkilöstön perehdytys, työhyvinvoinnin kehittäminen ja yhteistyö ovat keskeisellä sijalla henkilöstöpolitiikassamme ja tavoitteenamme ovat pysyvät työsuhteet.

Oletko kiinnostunut työskentelemään modernissa sairaalassa sairaalahuollon ja monipalveluammattilaisen tehtävissä? Näetkö itsesi tunnollisena, hyvät vuorovaikutustaidot omaavana tiimipelaajana? Hienoa, saatat olla uusi moniosaajamme!

Haemme nyt päätoimipaikkaamme Tays Sydänsairaalaan Tampereelle osaavaan joukkoomme sairaalahuoltajia/monipalveluammattilaisia: kaksi vakituiseen työsuhteeseen ja kaksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:

  • Erityisesti iloista ja reipasta asiakaspalvelu- ja työasennetta
  • Tunnollisuutta, huolellisuutta, ripeyttä ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Hyvää terveyttä ja muuttuvien tilanteiden hallintataitoja
  • Hyvää suomen kielen hallintaa
  • Lisäksi olet valmis vuorotyöhön maanantaista sunnuntaihin

Jos kiinnostuit ja vastaat odotuksiimme, perehdytämme ja koulutamme sinut työtehtäviin, vaikka sinulla ei olisikaan aikaisempaa kokemusta puhtauspalvelualalta. Toki kokemus sairaala- tai laitoshuoltajan työstä sekä alan koulutus/tutkinto voidaan katsoa eduksi. Koska olet kasvomme asiakkaillemme, arvostamme lisäksi asiakaspalveluvalmiuksia, joustavuutta ja kykyä toimia vastuullisesti yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa yhteisen asian eli sujuvan hoidon eteen.

Työ on kokoaikaista ja työaikamuotona on jaksotyöaika. Työnantaja on Sydänsairaala-konserniin kuuluva SK Hankintapalvelut Oy. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista koeaikaa.

Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuslomake (linkki)

SK Hankintapalvelut Oy kuuluu Sydänsairaala konserniin, jonka emoyhtiö on Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama Tays Sydänkeskus Oy. Tuotamme Sydänsairaalan ja sen asiakkaiden tarvitsemat hoidon tukipalvelut, jotka eivät kuulu varsinaiseen potilashoitoon. Tukipalveluihin kuuluvia työtehtäviä ovat mm. erilaiset siivous- ja puhdistustehtävät, ateriapalvelutehtävät, materiaalin hankinta-, varastointi- ja sisälogistiikkatehtävät sekä välinehuolto.