array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Sairaalahuoltajia

Sairaalahuoltajia teho-osastolla

Sydänsairaala on Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. SK Hankintapalvelut Oy kuuluu Sydänsairaala-konserniin. Tuotamme Sydänsairaala-konsernin ja sen asiakkaiden tarvitsemat hoidon tukipalvelut, jotka eivät kuulu varsinaiseen potilashoitoon. Työtehtäviämme ovat mm. erilaiset siivous- ja puhdistustehtävät, ateriapalvelu, materiaalin hankinta-, varastointi- ja sisälogistiikkatehtävät sekä välinehuolto. Sydänsairaalan tavoite on olla valituin, vaikuttavin ja vastuullisin sydänpotilaiden hoitopaikka Suomessa. Sen saavuttamiseksi on tärkeää, että olemme myös paras paikka tehdä työtä – yhdessä.

Haemme kolmea ammattitaitoista sairaalahuoltajaa Tampereelle.

Huolehdit Tays Sydänsairaalan toimenpide-, potilas- ja henkilökuntatilojen puhtaanapidosta sekä muista sairaalahuollon tehtävistä. Toimimme modernissa sairaalassa, jossa myös sairaalahuoltajilla on toimiva työympäristö ja hyvät työvälineet.

Odotamme sinulta

  • Laitoshuoltajan koulutusta tai vastaavaa siivousalan koulutusta
  • Aiempaa työkokemusta puhtaanapitotehtävistä sairaalassa
  • Vastuuntuntoista työotetta ja sopeutumiskykyä muuttuvissa tilanteissa
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Yhteistyökykyä ja hyvää asiakaspalveluasennetta

On eduksi, jos sinulla on

  • Kokemusta leikkaussalisiivouksesta

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä palkitussa ja vastuullisessa organisaatiossa, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. Koeaika on 6 kk. Tehtävissä noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta sekä paikallista sopimusta, jolla on sovittu työehtosopimusta paremmista ehdoista.