array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Osastotyöskentelystä innostunut sairaanhoitaja (sijaisuus)

Tays Sydänsairaala on Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Yhteensä meitä on yli 500.

Haemme osastotyöskentelystä innostuneita sairaanhoitajia Hämeenlinnaan.

Oletko hoitotyön ammattilainen, jolla on kokemusta kardiologisen potilaan hoitamisesta tai olet aidosti kiinnostunut sydänpotilaiden hoitotyöstä? Haemme Hämeenlinnan Sydänsairaalaan kahta sairaanhoitajaa työskentelemään sydänosastolla osana moniammatillista tiimiä. Tehtävät ovat määräaikaisia (sijaisuus).

Sydänosastollamme on 16 potilaspaikkaa. Osastolla hoidetaan sekä päivystyspotilaita että tutkimus- ja toimenpidepotilaita pääsääntöisesti Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueelta.

Odotamme sinulta

  • Laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa
  • Aktiivista työotetta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja palveluasennetta
  • Kehittämishalua ja -kykyä
  • Vahvaa paineensietokykyä

Haettujen kahden sairaanhoitajan työsuhteet ovat määräaikaisia ja koeajasta sovitaan erikseen. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus. Työn tarkemmasta aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Sijaisuudet jatkuvat 30.9.2021 asti. Tehtävissä noudatetaan Terveyspalvelualan työehtosopimusta. Osastolla tehdään kolmivuorotyötä.

Sydänsairaalassa työskennellään kannustavassa, motivoivassa ja toisia arvostavassa ilmapiirissä. Kaiken toimintamme tavoitteena on sydänpotilaiden hyvä hoito ja mielenrauha.