array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Salityöskentelystä innostunut sairaanhoitaja/röntgenhoitaja

Tays Sydänsairaala on Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Yhteensä meitä on yli 500.

Haemme salityöskentelystä innostuneita sairaanhoitajia/röntgenhoitajia Hämeenlinnaan.

Oletko hoitotyön ammattilainen, jolla on kokemusta kardiologisesta salityöskentelystä? Haemme kahta sairaanhoitajaa/röntgenhoitajaa työskentelemään osana moniammatillista tiimiä Hämeenlinnan Sydänsairaalassa.

Hämeenlinnan toimenpidesalissa tehdään arkisin kardiologisia toimenpiteitä, kuten sepelvaltimoiden varjoainekuvauksia ja pallolaajennuksia sekä rytmihäiriöiden ablaatio- ja tahdistintoimenpiteitä. Toimenpidesalin yhteydessä on 4-paikkainen valvonta toimenpidevalmisteluja ja jälkiseurantaa varten. Samassa tilassa tehdään myös elektiiviset rytminsiirrot.

Jos pystyt reagoimaan ja toimimaan nopeasti muuttuvissa olosuhteissa osana salitiimiä, olet etsimämme ammattilainen.

Odotamme sinulta

  • Laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa
  • Toimenpideosaamista ja kokemusta salityöskentelystä
  • Vahvaa sydänpotilaiden hoidon tuntemusta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Haettujen sairaanhoitajien/röntgenhoitajien työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. Koeaika on 6 kk. Tehtävissä noudatetaan Terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Sydänsairaalassa työskennellään kannustavassa, motivoivassa ja toisia arvostavassa ilmapiirissä. Kaiken toimintamme tavoitteena on sydänpotilaiden hyvä hoito ja mielenrauha.