array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Sairaanhoitajia osastotyöhön määräaikaisiin työsuhteisiin

Tays Sydänsairaala on Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Jyväskylässä, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Meitä on yhteensä lähes 700.

Haemme kahta sairaanhoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin osastotyöhön Tampereelle.

Tays Sydänsairaalan sydänosasto 3 on 26-paikkainen vuodeosasto, jossa hoidetaan sydän- ja keuhkokirurgisia, rintakehän alueen vammoja saaneita ja kardiologisia potilaita.

Haemme sydänosastolle kahta sydän- ja rintaelinkirurgisten sekä kardiologisten potilaiden hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa.

Odotamme sinulta

  • Sairaanhoitajan tutkintoa
  • Kiinnostusta ja innostusta oppia sydänpotilaan hoitotyötä ja erityisesti kirurgista hoitoa
  • Aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta
  • Hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja

Arvostamme

  • Avointa vuorovaikutusta ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia

On eduksi, jos sinulla on kokemusta kirurgisesta tai kardiologisesta hoitotyöstä.

Tehtävät ovat määräaikaisia poissaolojen sijaisuuksia, joiden kesto on vähintään 30.9.2022 saakka. Työn aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian. Tehtävissä noudatetaan Terveyspalvelualan työehtosopimusta. Uusissa työsuhteissa sovimme koeajasta, joka määräaikaisissa työsuhteissa on puolet työsopimuksen kestosta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen työn osana ammattitaitoista tiimiä ja mahdollisuuden kehittyä urapolullasi. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen ja turvallisuuteen. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut.