Sairaanhoitajia sekä vakituiseen että määräaikaisiin työsuhteisiin

Verenpainemittari potilaalla

Tays Sydänsairaala on Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Jyväskylässä, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Meitä on yhteensä lähes 700.

Haemme sairaanhoitajia sekä vakituiseen että määräaikaisiin työsuhteisiin Tampereelle.

Tampereella sijaitseva Hatanpään sydänosasto B5 on Sydänsairaalan 24-paikkainen vuodeosasto ja 4-paikkainen päiväyksikkö. Sydänosastolla toteutetaan elektiivisiä rytminsiirtoja ja lääkeainetiputuksia sekä pidetään matalan kynnyksen vajaatoimintapoliklinikkaa. Lisäksi vastaamme Tays Hatanpään kardiologisesta konsultaatiotoiminnasta. Haemme sydänpotilaan hoitotyöstä kiinnostuneita sairaanhoitajia osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Odotamme sinulta

• Sairaanhoitajan tutkintoa
  • Kiinnostusta ja innostusta oppia sydänpotilaan hoitotyötä
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Vastuullista ja aktiivista asennetta

Haemme sairaanhoitajaa 1) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, jolloin työt alkavat erikseen sovittuna ajankohtana, kuitenkin viimeistään 13.9.2021. Koeaika on 6 kk.

Lisäksi haemme sairaanhoitajia 2) määräaikaisiin perhevapaasijaisuuksiin, jolloin työsuhde alkaa erikseen sovittuna ajankohtana, kuitenkin mahdollisimman pian. Koeaika on puolet määräaikaisen työsopimuksen kestosta.

Kaikissa sairaanhoitajan tehtävissä noudatetaan Terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Sydänsairaalassa työskennellään kannustavassa, motivoivassa ja toisia arvostavassa ilmapiirissä. Tarjoamme mielekästä ja merkityksellistä työtä sekä mahdollisuuden kehittyä urapolullasi.