array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Sairaanhoitajia sijaisiksi ja keikkatyöhön Hämeenlinnaan

Sydänosaston vuodeosaston käytävä Hämeenlinnassa

Sydänsairaala on Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Jyväskylässä, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Yhteensä meitä on yli 700. Sydänsairaalan tavoite on olla valituin, vaikuttavin ja vastuullisin sydänpotilaiden hoitopaikka Suomessa. Sen saavuttamiseksi on tärkeää, että olemme myös paras paikka tehdä työtä – yhdessä.

Haemme sairaanhoitajien vuosilomasijaisia (4) sekä sairaanhoitajia keikkatyöhön Hämeenlinnaan.

Oletko sydänpotilaiden hoitotyöstä kiinnostunut terveydenhuollon ammattilainen tai haluatko kehittää osaamistasi sydänpotilaiden hoitajana? Haemme Hämeenlinnan Sydänsairaalan sydänosastolle neljää vuosilomasijaista sairaanhoitajien työtehtäviin sekä sairaanhoitajia keikkatyöhön. Sydänosastollamme on 12 potilaspaikkaa, lisäksi osaston yhteydessä on 4-paikkainen tarkkailuhuone valvontatasoisten sydänpotilaiden hoitoon. Työskentelet tärkeänä osana hyväntuulista ja osaavaa työyhteisöämme, jossa on tekemisen meininki.

Edellytämme sinulta

  • Sairaanhoitajan tutkintoa

Toivomme lisäksi

  • Asiakaslähtöistä työotetta ja hyviä tiimityötaitoja
  • Joustavuutta ja positiivista asennetta

On eduksi, jos sinulla on

  • Voimassa oleva LOVe-lupa
  • Aiempaa kokemusta sydänpotilaiden hoitamisesta

Sydänosastolla tehdään kolmivuorotyötä. Määräaikaisissa työsuhteissa koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävissä noudatetaan Terveyspalvelualan työehtosopimusta (TPTES).

Sydänsairaala on kansainvälisestikin palkittu sydänhoidon edelläkävijä. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen ja turvallisuuteen. Tarjoamme mielekästä ja merkityksellistä työtä sekä mahdollisuuden kehittyä urapolullasi. Sydänsairaalalaisena saat käyttöösi myös monipuoliset työterveyshuollon palvelut ja kattavat työsuhde-edut.