array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Tarvikelogistikko

Sydänsairaalan Novan poliklinikan käytävä

Sydänsairaala on Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. SK Hankintapalvelut Oy kuuluu Sydänsairaala-konserniin. Tuotamme Sydänsairaala-konsernin ja sen asiakkaiden tarvitsemat hoidon tukipalvelut, jotka eivät kuulu varsinaiseen potilashoitoon. Työtehtäviämme ovat mm. erilaiset siivous- ja puhdistustehtävät, ateriapalvelu, materiaalin hankinta-, varastointi- ja sisälogistiikkatehtävät sekä välinehuolto. Sydänsairaalan tavoite on olla valituin, vaikuttavin ja vastuullisin sydänpotilaiden hoitopaikka Suomessa. Sen saavuttamiseksi on tärkeää, että olemme myös paras paikka tehdä työtä – yhdessä.

Haemme tarvikelogistikkoa Jyväskylään.

Sydänsairaala Novan modernit tilat sijaitsevat uudessa Keski-Suomen Sairaala Novassa. Työskentelet osana tiimiä, joka vastaa Sydänsairaala Novan tarvikelogistiikasta. Varmistat osaltasi potilastyön sujuvuuden ja laadukkuuden huolehtimalla tarvikkeiden riittävyydestä ja logistiikkaprosesseista. Tehtäväsi sisältää varastoinnin ja sisälogistiikan työtehtäviä. Työ on toistaiseksi päivätyötä, mutta jatkossa mahdollisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Odotamme sinulta

  • Logistiikan perustutkintoa ja kokemusta varastoalan työtehtävistä
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta myös nopeissa tilanteissa
  • Asiakaspalvelutaitoa ja joustavaa yhteistyötä eri ammattiryhmien kesken
  • Oma-aloitteista ja vastuullista työotetta

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä palkitussa ja vastuullisessa organisaatiossa, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti. Työskentelet tärkeänä osana hyväntuulista ja osaavaa työyhteisöämme, jossa on hyvä henki ja tekemisen meininki. Työskentelyä tukevat kannustavat työsuhde-edut ja nykyaikaiset työvälineet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika on 6 kk. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.