array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Tarvikelogistikko

Työntekijä tarkastaa kaapin sisältöä

Sydänsairaala on Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. SK Hankintapalvelut Oy kuuluu Sydänsairaala-konserniin. Tuotamme Sydänsairaala-konsernin ja sen asiakkaiden tarvitsemat hoidon tukipalvelut, jotka eivät kuulu varsinaiseen potilashoitoon. Työtehtäviämme ovat mm. erilaiset siivous- ja puhdistustehtävät, ateriapalvelu, materiaalin hankinta-, varastointi- ja sisälogistiikkatehtävät sekä välinehuolto.

Haemme tarvikelogistikkoa Sydänsairaalaan Tampereelle.

Työskentelet osana tiimiä, joka vastaa Sydänsairaalan tarvikelogistiikasta. Varmistat osaltasi Sydänsairaalan potilastyön sujuvuuden ja laadukkuuden huolehtimalla tarvikkeiden riittävyydestä ja logistiikkaprosesseista. Tehtäväsi sisältää monipuolisia varastoinnin ja sisälogistiikan työtehtäviä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä (aamu- ja iltavuoro).

Odotamme sinulta

  • Logistiikan perustutkintoa ja kokemusta varastoalan työtehtävistä
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia
  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta myös nopeissa tilanteissa
  • Asiakaspalvelutaitoa ja joustavaa yhteistyötä eri ammattiryhmien kesken
  • Oma-aloitteista ja vastuullista työotetta

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti. Työskentelet tärkeänä osana hyväntuulista ja osaavaa työyhteisöämme. Logistiikan tiimissä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.12.2021. Koeaika on puolet työsopimuksen kestosta. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.