array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Toimenpidekardiologi Hämeenlinnaan

Lääkäri tekee toimenpidettä

Tays Sydänsairaala on Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien omistama yhtiömuotoinen, julkinen sairaala ja sydänhoidon edelläkävijä. Toimimme Tampereella, Jyväskylässä, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä. Meitä on yhteensä lähes 700.

Haemme toimenpidekardiologia Hämeenlinnaan.

Kardiologian osastonylilääkärinä tehtäviisi kuuluu toimenpiteitä ja poliklinikkatyöskentelyä. Tehtäväsi ovat räätälöitävissä oman kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi mukaan. Tarvittaessa voimme kouluttaa sinut osaajaksi eteisvärinän ablaatiohoitoihin.

Mahdollisuus on myös osa-aikaiseen työskentelyyn ja työskentelyyn muissa toimipisteissämme.

Hämeenlinnan Sydänsairaala toimii Kanta-Hämeen keskussairaalan tiloissa. Hämeenlinnassa on Sydänsairaalan toimenpidesali, poliklinikka, vuodeosasto ja sydänvalvonta. Hämeenlinnan Sydänsairaalassa tehdään varjoainekuvauksia, pallolaajennuksia, sydänkatetrisaatioita, tahdistinasennuksia ja rytmihäiriöiden ablaatiohoitoja. Linkki Kanta-Hämeen keskussairaalan sivuille

Odotamme sinulta

  • Kokemusta PCI-toimenpiteistä ja tahdistimien laitoista
  • Yleisten kelpoisuusvaatimusten täyttämistä (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä)
  • Hyviä työyhteisötaitoja

On eduksi, jos sinulla on

  • Kokemusta ablaatiohoidoista (tarvittaessa koulutamme tehtävään)

Sydänsairaala on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa joustavat työn tekemisen mahdollisuudet sekä mukavat, energiset ja rohkeat työkaverit.