Lähetepotilaat

Sydänsairaala tarjoaa kattavasti kaikki sydänsairausten diagnosointiin, tutkimuksiin sekä vaativiin leikkaustoimenpiteisiin liittyvät palvelut. Meillä on lisäksi jatkuva ympärivuorokautinen valmius akuutisti sairastuneiden potilaiden leikkaushoidon toteuttamiseen. Julkisen erikoissairaanhoidon potilaana tarvitset lääkärin kirjoittaman lähetteen terveyskeskuksesta, työterveyshuollosta, sairaalasta tai yksityislääkäriltä.

Sydänpotilaita hoitaa yli 400 kardiologian ja sydän- ja rintaelinkirurgian huippuammattilaista. Teemme työtämme moniammatillisissa hoitotiimeissä, jotta voimme tarjota sujuvaa, vaikuttavaa ja turvallista hoitoa.

Lääkärimme ja hoitajamme pitävät huolta siitä, että saamasi tieto on ymmärrettävää ja että voit vaikuttaa hoitoosi liittyvään päätöksentekoon. Sydänsairaalassa saat sujuvan hoitoketjun diagnoosista kuntoutukseen.

Jo nyt voi valita, kuka sydäntäsi hoitaa

Julkisen erikoissairaanhoidon hoitopaikan valinnanvapaus on terveydenhuoltolakiin perustuva potilaan oikeus. Kun lääkärisi on todennut sydänoireidesi tarvitsevan jatkohoitoa, voit pyytää häntä kirjoittamaan lähetteen Sydänsairaalaan. Hoitopaikka on valittava yhdessä lähetteen tekevän lääkärin kanssa.

Lisätietoja hoitopaikan valinnanvapaudesta ja meille potilaaksi hakeutumisesta saat numerosta 03 311 64145 sekä osoitteesta www.valinnanvapaus.fi

Asiakasmaksut

Julkisen erikoissairaanhoidon maksut ovat sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuja koskevien lakien ja asetusten mukaiset. Toimenpiteestä tai leikkauksesta ei tule potilaalle ylimääräisiä maksuja. Maksut laskuttaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Asiakasmaksut ja korvaukset lähetepotilaille