array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Sydänsairaalan esittely

Sydänsairaalasta hyvää hoitoa ja mielenrauhaa

Sydänsairaala on sydämen hoitoon erikoistunut sairaala. Tehtävämme on turvata potilaidemme sydänterveys, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja mielenrauha.

Moniammatillinen sydäntiimi sinua varten

Potilaitamme hoitaa yli 500 kardiologian sekä sydän- ja rintaelinkirurgian huippuammattilaista. Teemme työtämme moniammatillisissa hoitotiimeissä, jotta voimme tarjota sujuvaa, vaikuttavaa ja turvallista hoitoa.

Lääkärimme ja hoitajamme pitävät huolta siitä, että saamasi tieto on ymmärrettävää ja että voit vaikuttaa hoitoosi liittyvään päätöksentekoon. Sydänsairaalassa saat sujuvan hoitoketjun diagnoosista kuntoutukseen.

Toimintaa kuuden toimipisteen yhteistyönä

Sydänsairaala tarjoaa vastaanottoja TampereellaValkeakoskellaHämeenlinnassaRiihimäellä ja Helsingissä. Toimipisteiden yhteistyönä tarjoamme asiakkaillemme kattavasti laadukasta sydänhoitoa aina diagnoosista vaativiin sydänleikkauksiin ja kuntoutukseen asti.

Meille pääset hoitoon mistä päin Suomea tahansa, kotikunnastasi riippumatta. Laki potilaan hoitopaikan valinnasta mahdollistaa sen, että voit valita kiireettömän erikoissairaanhoidon hoitopaikkasi yhdessä lähettävän lääkärisi kanssa. Lue lisää sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta

Edelläkävijä julkisessa terveydenhuollossa

Sydänsairaala on julkisen ja yksityisen sairaalan toimintamallin yhdistävä sairaala. Haluamme olla malliesimerkki siitä, että myös julkinen sairaanhoito voi olla viiveetöntä, tehokasta ja laadukasta. Siitä hyötyvät ennen kaikkea potilaat.

Sydänsairaalan omistavat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Yhteiskunnallinen yritys

Vuonna 2016 Sydänsairaalalle myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Merkki myönnetään yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia ja jotka käyttävät vähintään puolet voitostaan tämän työn tukemiseen.

Meille yhteiskunnallinen yrittäjyys on toiminnan avoimuutta ja yhteiskunnallisten vaikutusten osoittamista. Olemme 100 % suomalainen, vastuullinen toimija.