Avoimet työpaikat

Toimenpidesalissa sairaanhoitaja hymyilee kameralle kasvomaski kasvoillaan, taustalla lääkäri tekee toimenpidettä

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme!

Sydänsairaala on kansainvälisesti arvostettu sydänhoidon edelläkävijä. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen ja turvallisuuteen. Tarjoamme mielekästä ja merkityksellistä työtä sekä mahdollisuuden kehittyä urapolullasi. Sydänsairaalalaisena saat käyttöösi myös monipuoliset työterveyshuollon palvelut ja kattavat työsuhde-edut.

Liity edelläkävijöiden joukkoon ja lähetä meille avoin hakemuksesi! (Hakemuslomakkeen linkki)

Huom. Tietosuojasyistä emme ota vastaan työhakemuksia tai niiden liitteitä sähköpostitse, vaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta.

Työehtosopimukset

Noudatamme tehtävästä riippuen Terveyspalvelualan työehtosopimusta, Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta tai Tays Sydänkeskus Oy:n lääkärien työehtoja koskevaa talokohtaista työehtosopimusta. Uusissa työsuhteissa sovimme koeajasta, joka on 6 kk tai määräaikaisissa työsuhteissa enintään puolet työsopimuksen kestosta.

Rokotesuoja

Edellytämme potilaita hoitavilta ja potilastiloissa työskenteleviltä työntekijöiltämme voimassa olevaa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotesuojaa sekä 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä, jos olet oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai sinulla on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Avoimet työpaikat

Loading RSS Feed