array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Sydänsairaalan esittely

Sydänsairaala on sydämen hoitoon erikoistunut julkinen sairaala. Tehtävämme on turvata potilaidemme sydänterveyttä ja tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Moniammatillinen sydäntiimi sinua varten

Potilaitamme hoitaa yli 500 kardiologian sekä sydän- ja rintaelinkirurgian huippuammattilaista. Teemme työtämme moniammatillisissa hoitotiimeissä, jotta voimme tarjota sujuvaa, vaikuttavaa ja turvallista hoitoa.

Lääkärimme ja hoitajamme pitävät huolta siitä, että saamasi tieto on ymmärrettävää ja että voit vaikuttaa hoitoosi liittyvään päätöksentekoon.

Toimipisteemme yhteistyössä

Sydänsairaala tarjoaa vastaanottoja Tampereella, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä sekä 1.2.2021 alkaen Jyväskylässä. Toimipisteiden yhteistyönä tarjoamme asiakkaillemme sydänhoitoa kattavasti diagnoosista vaativiin leikkaustoimenpiteisiin ja kuntoutukseen.

Laki potilaan hoitopaikan valinnasta mahdollistaa sen, että voit valita kiireettömän erikoissairaanhoidon hoitopaikkasi yhdessä lähettävän lääkärisi kanssa.

Lue lisää hoitopaikan valinnasta sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta

Julkisen terveydenhuollon kehittäjä

Sydänsairaala on julkisen ja yksityisen sairaalan toimintamallin yhdistävä sairaala. Haluamme olla malliesimerkki siitä, että julkinen sairaanhoito palvelee viiveettömästi, tehokkaasti ja laadukkaasti. Siitä hyötyvät ennen kaikkea potilaat.

Sydänsairaalan omistavat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä sekä 1.2.2021 alkaen myös Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Yhteiskunnallinen yritys

Sydänsairaalalle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Suomalaisen Työn Liitto myöntää merkin yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia ja jotka käyttävät vähintään puolet voitostaan tämän työn tukemiseen.

Meille yhteiskunnallinen yrittäjyys on toiminnan avoimuutta ja yhteiskunnallisten vaikutusten osoittamista. Olemme 100 % suomalainen, vastuullinen toimija.

Lue lisää Yhteiskunnallinen yritys -merkistä