Sydänsairaalan esittely

Sydänsairaala on sydämen hoitoon erikoistunut julkinen sairaala. Tehtävämme on potilaidemme hyvä sydänterveys ja sujuva arki.

Moniammatillinen sydäntiimi sinua varten

Potilaitamme hoitaa yli 700 kardiologian sekä sydän- ja rintaelinkirurgian ammattilaista. Teemme työtämme moniammatillisissa hoitotiimeissä, jotta voimme tarjota sujuvaa, vaikuttavaa ja turvallista hoitoa.

Lääkärimme ja hoitajamme varmistavat, että saamasi tieto on ymmärrettävää ja voit vaikuttaa hoitoosi liittyvään päätöksentekoon.

Toimipisteemme yhteistyössä

Toimipisteemme tarjoavat yhteistyössä laadukasta hoitoa diagnoosista vaativiin leikkaustoimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Palvelemme Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen alueella myös muualta Suomesta tulevia lähetepotilaita.

Julkisen terveydenhuollon kehittäjä

Sydänsairaala on julkisen ja yksityisen sairaalan toimintamallin yhdistävä sairaala. Haluamme olla malliesimerkki siitä, että julkinen sairaanhoito palvelee viiveettömästi, tehokkaasti ja laadukkaasti. Siitä hyötyvät ennen kaikkea potilaat.

Sydänsairaalan omistavat Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen hyvinvointialueet.

Yhteiskunnallinen yritys

Sydänsairaalalle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Suomalaisen Työn Liitto myöntää merkin yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia ja jotka käyttävät vähintään puolet voitostaan tämän työn tukemiseen.

Meille yhteiskunnallinen yrittäjyys on toiminnan avoimuutta ja yhteiskunnallisten vaikutusten osoittamista. Olemme 100 % suomalainen, vastuullinen toimija.

Lue lisää Yhteiskunnallinen yritys -merkistä