array(1) { [0]=> string(6) "mobile" }

Sydänsairaalan toimipisteet

Sydänsairaala on sydämen hoitoon erikoistunut julkinen sairaala. Vastaanottomme palvelevat Tampereella, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä sekä 1.2.2021 alkaen Jyväskylässä.

Sydänsairaalan toimipisteet

Sydänsairaala on sydämen hoitoon erikoistunut julkinen sairaala. Vastaanottomme palvelevat Tampereella, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Helsingissä sekä 1.2.2021 alkaen Jyväskylässä.

Länsisatamankatu 16, 00180 Helsinki
Puhelin 050 339 2437 (huom. ei tekstiviestejä)

Helsingin Sydänsairaalassa tehdään sydämen perustutkimuksia ja päivätoimenpiteitä. Tarjoamme myös kardiologian ja sydän- ja rintaelinkirurgian yksityisvastaanottoja. Koko hoitoketju sydänsairauksien diagnoosista kuntoutukseen tehdään Helsingin ja Tampereen Sydänsairaaloiden yhteistyönä.

Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna
Puhelin (Vaihde) 03 6291

Hämeenlinnassa on Sydänsairaalan poliklinikka, toimenpidesali, osastot sekä sydänvalvonta. Vastaanottotoiminnan lisäksi Hämeenlinnan Sydänsairaalassa tehdään tutkimuksia sekä varjoainekuvauksia, pallolaajennuksia sekä rytminsiirtoja. Hämeenlinnan Sydänsairaala toimii Kanta-Hämeen keskussairaalan tiloissa Hämeenlinnassa. Poliklinikalle, tutkimuksiin sekä toimenpiteisiin tarvitaan lääkärin lähete.

Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä
Puhelin (Vaihde) 014 269 1811

Uusi Sydänsairaala Nova avattiin Jyväskylässä helmikuussa 2021.

Sydänsairaala Novassa on sydänpoliklinikka, sydäntoimenpideyksikkö, sydänosasto ja sydänvalvonta. Sydänsairaalassa tehdään vaativia sydäntoimenpiteitä, lukuun ottamatta avosydänkirurgiaa.

Sydänsairaala Nova toimii Keski-Suomen Sairaala Novan eli uuden keskussairaalan tiloissa. Poliklinikalle, tutkimuksiin ja toimenpiteisiin tarvitaan lääkärin lähete.

Kontiontie 77, 11120 Riihimäki
Puhelin (Vaihde) 03 6291

Riihimäen Sydänsairaalan poliklinikalla tehdään vastaanottotoiminnan lisäksi sydämen perustutkimuksia (EKG, ultraääni) ja rasituskokeita. Riihimäen Sydänsairaala toimii Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin Riihimäen yksikön tiloissa. Riihimäen Sydänsairaalan kardiologin vastaanotolle tarvitaan lähete.

Elämänaukio 1, 33520 Tampere
Puhelin (Vaihde) 03 311 716

Tays Sydänsairaala on täyden palvelun sairaala, joka toimii Tampereen yliopistollisen sairaalan yhteydessä joka päivä ympäri vuorokauden. Sairaalassa hoidetaan potilaita, jotka tarvitsevat vaativaa kardiologista tai sydän- ja rintaelinkirurgista hoitoa. Sairaalan yhteydessä on myös yksityisvastaanotto. Lisäksi Tays Hatanpäällä on Sydänsairaalan sydänosasto.