Kouluttaudu ja työllisty sairaalahuoltajaksi Sydänsairaalaan

Sairaalahuoltajia teho-osastolla

Sydänsairaala, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus ja Pirkanmaan TE-palvelut järjestävät sairaalahuoltajan koulutuksen 30.9.—31.12.2019. Koulutus on tarkoitettu yli 20-vuotiaille Pirkanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita suorittamaan koulutuksen ja työllistymään Sydänsairaalaan sairaalahuoltajan tehtäviin.

Meillä voit saada hyvin suoritetun koulutuksen jälkeen pysyvän työsuhteen ja uutta suuntaa työhösi! Voit kehittää ja laajentaa osaamistasi monipuolisissa työnkuvissa.

Ohjatussa työssäoppimisessa tutustutaan sairaalahuoltajan työhön sekä varmistetaan alalle soveltuvuus. Jatkoon valitut henkilöt laajentavat ammatillista osaamistaan alan työtehtävissä ja suorittavat tutkinnon osan näytön. Hyvin suoritetun koulutuksen jälkeen tavoitteena on sairaalahuoltajan määräaikaisen työsuhteen solmiminen sekä opintojen jatkaminen oppisopimuksella alan ammattitutkintoon, mikä mahdollistaa vakituisen työpaikan.

Hakuaika päättyy 15.9.2019. Hae koulutukseen TE-palvelujen sivuilla (lisää hakusanaksi koulutuksen numero 687325)

Lisätietoa

Koulutuksen esite (pdf)

Infot koulutuksesta järjestetään Pirkanmaan TE-toimistossa (Pellavatehtaankatu 25, Satiini, 1. krs, Tampere) 22.8. klo 13–15 ja 9.9. klo 13–15.

Lisätietoja työstä ja koulutuksesta:

  • palveluvastaava Sari Niemi, Sydänsairaala / SK Hankintapalvelut, p. 03 311 63388, sari.niemi@sydansairaala.fi
  • koulutuspäällikkö Eija Järvilahti, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK), p. 044 7906 305, eija.jarvilahti@takk.fi