Minna Metsälä Tays Sydänsairaalan liiketoimintajohtajaksi

Minna Metsälä

Minna Metsälä aloitti Tays Sydänsairaalan liiketoimintajohtajana 24. syyskuuta. Metsälä siirtyi Sydänsairaalaan Keskinäisen Vakuutusyhtiö Turvan toimitusjohtajan tehtävästä.

— On hienoa päästä oppimaan uutta ja saada haltuun kokonaan uusi toimiala. Terveydenhuolto ja erikoissairaanhoito ovat alueita, joissa työ ei lopu, Metsälä sanoo.

Metsälän toimenkuvaan kuuluu Sydänsairaalan kasvustrategian toteuttaminen kehittämällä mm. asiakaskokemusta, kumppanuuksia sekä digitaalisia palveluita. Palvelukokemuksen kehittämisessä on Metsälän mukaan olennaista ensin ymmärtää nykytila, joten ensi töikseen uusi liiketoimintajohtaja aikoo selvittää, millaiseksi Sydänsairaala tällä hetkellä koetaan niin asiakkaiden kuin henkilökunnan toimesta.

Sydänystävällinen arki on jo ennestään tuttua Metsälälle, vaikkakin uusi pesti tuo todennäköisesti mukanaan uutta tietoa sydänterveydestä.

— Arkiliikuntaa pyrin lisäämään pyöräilemällä tai kävelemällä töihin. Muutenkin liikun luonnossa ja koitan käydä jumpassa. Perheeseemme kuuluu myös kaksi hyvin terveysasioista perillä olevaa nuorta, jotka koettavat kannustaa suolan käytön vähentämiseen, Metsälä hymyilee.