Sydänsairaala mukaan Team Rynkeby – God morgon -hyväntekeväisyysprojektiin

Kari Niemelä

Projekti tukee vakavasti sairaita lapsia ja heidän perheitään.

Sydänsairaalan Miina Kaivola ja Tero Koivula sydänteho-osastolta pääsivät kauden 2018–2019 Team Rynkeby – God Morgon -joukkueeseen. Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi.

Miinan ja Teron joukkue osallistuu kauden aikana erilaisiin hyväntekeväisyys- ja pyöräilytapahtumiin. Kausi huipentuu kesäkuussa 2019, kun joukkue pyöräilee Tampereelta Pariisiin.

– Tällaiseen hyväntekeväisyysprojektiin osallistuminen on lähellä Sydänsairaalan arvoja. Olemme innolla tukemassa hyvää asiaa, kertoo Tays Sydänsairaalan toimitusjohtaja, johtava ylilääkäri Kari Niemelä (kuvassa) vastaanottaessaan sponsoritodistuksen.

Miinan ja Teron valmistautumista ensi kesän koitokseen seurataan Sydänsairaalan Facebook-sivulla talven ja kevään mittaan.

Team Rynkeby – God Morgon -projektin kautta kerätyt varat ohjataan lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehittämiseen sekä syöpää sairastavien lasten ja heidän perheidensä tukemiseen Aamu Säätiön ja Sylva ry:n kautta.

Lue lisää

Ajankohtaisia Sydänsairaalan kuulumisia