Sydänsairaalan Team Rynkeby -hyväntekeväisyystiimi valmistautuu pyöräilykauteen

Team Rynkeby -pyöräilijät Tero ja Miina kuntopyöräilemässä

Sydänsairaalan Teron ja Miinan matka kohti Pariisia etenee! Kaksikon pyöräilytreeni etenee kauden 2018–2019 Team Rynkeby – God Morgon -joukkueessa. Seuraamme hyväntekeväisyysprojektin kuulumisia aina kesäkuun loppuhuipennukseen asti, jolloin joukkue pyöräilee Tampereelta Pariisiin ja kerää rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Peruskuntoa, tiimiytymistä ja 24 tunnin pyöräilytempaus

“Syys- ja talvikausi on mennyt pääosin treenaillessa. Kahdesti viikossa käydään sauvakävelemässä peruskuntoa kehittäen vähän matalemmilla sykkeillä ja kerran viikossa käydään spinningissä, jossa sykkeet nousee lähelle maksimisykkeitä. Tällä ohjelmalla valmistaudutaan keväällä alkavaan pyöräilykauteen.

Treenin lisäksi joukkueemme alkukauteen on sisältynyt sponsoreiden keräilyä, PR-työskentelyä, tiimiytymistä erilaisissa tiimitapaamisissa ja monenlaista muuta tekemistä. Joukkueessamme on erilaisia vastuualueita sponsorivastaavasta lääkintäryhmäläisiin, joten jokaisella on ollut niiden tiimoilta puuhaa. Olemme päässeet hyvin joukkueeseen mukaan ja alkukausi on sujunut mallikkaasti. Olemme päässeet treeneihin aktiivisesti eikä ainakaan vielä 1400 kilometrin pyörälenkki ole alkanut jännittää. Ryhmäajon opettelu sen sijaan voi hieman jännittää – se on molemmille uusi asia, vaikka pyöräily itsessään onkin melko tuttua touhua.

Kausi jatkuu tällä kaavalla oikeastaan niin pitkään kuin lumet on maassa. Heti kun pyörätiet ovat sulat, on aika siirtyä pyörän päälle. Kevään mittaan osallistumme muutamiin tapahtumiin, joista ehkä merkittävimpänä voi mainita Koskikeskuksen 24 tunnin pyöräilyn, joka järjestetään Kansainvälisen lasten syövän päivän johdosta 14.–15.2.2019. Tapahtumassa pyöräilemme Koskikeskuksen keskusaukiolla 24 tuntia putkeen. Saa ja kannattaa tulla silloin juttelemaan meidän kanssa, jos aihe kiinnostaa!

Pyöräilyterveisin Tero Koivula & Miina Kaivola”

Lue aikaisempi artikkeli aiheesta: Sydän­sai­raala mukaan Team Rynkeby – God morgon -hyvän­te­ke­väi­syys­pro­jek­tiin

Sydänsairaalan sydänteho-osaston Miina Kaivola ja Tero Koivula pääsivät kauden 2018–2019 Team Rynkeby – God Morgon -joukkueeseen. Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät rahaa vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Lue lisää Team Rynkebyn sivuilta