Sydänsairaalan Team Rynkeby -pyöräilijät pääsivät keväisille maanteille

Team Rynkeby -pyöräilijät Tero ja Miina

Sydänsairaalan Teron ja Miinan treenit etenevät ja tavoitekohde Pariisiin suunnataan jo ensi kuussa! Kaksikko harjoittelee kauden 2018–2019 Team Rynkeby – God Morgon -joukkueessa. Seuraamme hyväntekeväisyysprojektin kuulumisia aina kesäkuun loppuhuipennukseen asti, jolloin joukkue pyöräilee Tampereelta Pariisiin ja kerää rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Maantiellä peesissä ja tuiskussakin

“Pyöräilykausi on nyt kestänyt jo muutaman viikon ja pyörä on alkanut tulla tutuksi. Joukkueen kanssa on ehditty pyöräillä pian 1000 kilometriä ja ryhmäajo alkaa jo olla jollain tasolla hallussa.

Suurimman haasteen on luonut totuttelu ’peesissä’ ajamiseen. Tarkoitus olisi pysyä niin lähellä edellä ajavaa kuin mahdollista, mutta kovassa vauhdissa saattaa helposti ruveta hieman arveluttamaan.

Alkukaudesta kelit ovat olleet suurimmaksi osaksi hyviä ja vettäkään ei ole juuri satanut. Ilmeisesti tästä syystä saimme Yyteriin pyöräillessämme kerralla oikein kunnon vesi-, lumi- ja raesateen niskaamme. Sillä hetkellä ei naurattanut, mutta jälkeen päin ajatellen sekin oli hieno kokemus!

Kausi jatkuu harjoitellen pitkin Pirkanmaan maanteitä. Lisäksi osallistumme esimerkiksi Höyryajoihin ja Pirkan pyöräilyyn. Näiden lisäksi teemme vielä ennen Pariisiin lähtöä pitkän harjoitusviikonlopun yhdessä huoltotiimimme kanssa pyöräilemällä Tampereelta Turun Ruissaloon ja takaisin.

Jos sinua kiinnostaisi lähteä ensi kauden joukkueeseen, voit tulla 24.5. Koilliskeskuksella järjestettävään infotilaisuuteen kuuntelemaan ja kyselemään toiminnastamme. Tervetuloa!

Pyöräilyterveisin Tero & Miina”

Lue aikaisemmat artikkelit aiheesta:

Sydänsairaalan sydänteho-osaston Miina Kaivola ja Tero Koivula pääsivät kauden 2018–2019 Team Rynkeby – God Morgon -joukkueeseen. Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät rahaa vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Lue lisää Team Rynkebyn sivuilta