Rytmihäiriöiden ablaatiohoidot alkavat Hämeenlinnan Sydänsairaalassa

Pariskunta ja hoitaja sairaalan odotustilassa

Hämeenlinnan Sydänsairaalan kattava palvelutarjonta laajenee entisestään, kun toimipisteessä alkavat rytmihäiriöiden ablaatiohoidot 24.10.2018 alkaen. Hämeenlinnassa palvelutarjontaan kuuluu vastaanottotoiminnan ja vuodeosastotoimintojen lisäksi mm. varjoainekuvaukset, pallolaajennukset, tahdistintoimenpiteet sekä rytminsiirrot.

Palvelutarjonnan laajentumisen myötä valtaosa Kanta-Hämeen ablaatiopotilaista voidaan hoitaa Hämeenlinnassa. Ablaatiohoitojen aloittaminen Hämeenlinnassa hyödyttää myös pääkaupunkiseudulta ja muista ympäröivistä sairaanhoitopiireistä tulevia potilaita, joilla on entistä lyhyempi matka ablaatiohoitoja tarjoavaan Sydänsairaalan yksikköön.

Erikoissairaanhoidon valinnanvapautta käyttävä potilas pääsee tällä hetkellä nopeimmillaan hoitoon Hämeenlinnan Sydänsairaalaan keskimäärin 13 päivässä. Jatkuvasti tehtävien asiakastyytyväisyysmittauksen perusteella Hämeenlinnan Sydänsairaalan asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä myös hoidon laatuun. Esimerkiksi potilaan kokema turvallisuuden tunne on 4,88 ja kokonaistyytyväisyys 4,84 (asteikolla 1-5).

Lue lisää

Julkiseen terveydenhuoltoon lääkärin lähetteellä

Mitä tarkoittaa hoitopaikan valinnanvapaus?

Asiakkaidemme kokemuksia