Sydänsairaalan Team Rynkeby -pyöräilijät lähtevät kohti Pariisia

Team Rynkeby -pyöräilijöitä ryhmäkuvassa ulkona

Sydänsairaalan Teron ja Miinan lähtö on lähellä! Kaksikko on  harjoitellut kauden 2018–2019 Team Rynkeby – God Morgon -joukkueessa, joka suuntaa kohti tavoitekohdettaan Pariisia torstaina 27. kesäkuuta. Pyöräilyjoukkue kerää rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Lähtö Pariisiin lähenee..

“Viimeisinä viikkoina olemme osallistuneet joukkueena Pirkan pyöräilyyn sekä kenraaliharjoituksena pyöräilimme Turun Ruissaloon ja takaisin. Molemmat harjoitukset mahtuivat viikon sisään. Pirkassa matkaa taitettiin noin 217 km ja Ruissalon matka oli noin 215 km suuntaansa. Yhteensä tuli siis viikon sisällä pyöräiltyä ihan komeat kilometrit. Ihmeen kevyeltä matkat tuntui, joten harjoitukset on ilmeisesti menneet perille.

Nyt on kuitenkin harjoitukset harjoiteltu ja tämän viikon torstaina 27.6. olisi lähtö kohti Pariisia. Viimeisiä päiviä on varattu lepäämiselle, jotta patterit olisivat täynnä varsinaisen suorituksen alkaessa. Kausi on ollut ajoittain hyvin kiireinen ja myös henkisesti kuluttava, joten nyt on ollut hyvä antaa myös ’pääkopan’ levätä.

Tässä kohtaa kautta tunnelmat on melko vaihtelevat. Päällimmäisinä tunteina on jännitys ja innostus, mutta koko projektin loppumisen lähestyessä alkaa myös haikeus tulla pintaan. Kymmenen kuukauden harjoittelu ja tiimiytyminen on päätöksessä. Onneksi jäljellä on kuitenkin koko projektin huipennus, joten loppuajasta on helppo ottaa ilo irti! Eurooppaan on muuten luvattu +40 asteen lämpötiloja, joten hikoilemaan saatamme jonkun verran joutua.

Tervetuloa torstaina 27.6. klo 9 lähtötapahtumaamme lähettämään joukkueemme Laukontorilta kohti Pariisia. Matkaamme pystyt seuraamaan parhaiten joukkueemme Facebook- ja Instagram-tileillä:

Facebook: www.facebook.com/teamrynkebytampere
Instagram: trgmtampere

Pyöräilyterveisin Tero & Miina”

Lue aikaisemmat artikkelit aiheesta:

Sydänsairaalan sydänteho-osaston Miina Kaivola ja Tero Koivula pääsivät kauden 2018–2019 Team Rynkeby – God Morgon -joukkueeseen. Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät rahaa vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Lue lisää Team Rynkebyn sivuilta